Η Disney σε συζητήσεις για εξαγορά της 21st Century Fox

Το MCU θα εμπλουτιστεί με τους X-Men και Fantastic Four;
07 Νοεμβρίου 2017 14:36
Η Disney σε συζητήσεις για εξαγορά της 21st Century Fox

Ένα μεγάλο deal που θα αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της ψυχαγωγίας φαίνεται να είναι προ των πυλών. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNBC, η Disney βρίσκεται σε συζητήσεις για την εξαγορά της 21st Century Fox, η εταιρία παραγωγής που έχει υπό την στέγη της το στούντιο 20th Century Fox. Οι συζητήσεις λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες εβδομάδες και συμβαίνουν συχνά πυκνά, όμως δε γίνονται αυτή τη στιγμή. Εδώ, έρχεται να συμπληρώσει το Bloomberg με πληροφορίες του, ότι οι συζητήσεις όντως έγιναν, όμως οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σε αδιέξοδο έκτοτε. 

Εάν όντως γίνει το deal κάποια στιγμή, η Disney και εν συνεπεία η Marvel θα μπορέσει να ενσωματώσει στο κινηματογραφικό σύμπαν όλους τους σουπερήρωες που κατέχει τα δικαιώματα η 20th Century Fox. Φανταστείτε, δηλαδή, τους X-Men και τους Fantastic Four να εισάγονται στο Marvel Cinematic Universe, όπως τόσα χρόνια τους βλέπουμε να ενώνουν τις δυνάμεις τους στα κόμικς. 

Ο χρόνος θα δείξει εάν αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη εξαγορά του κολοσσού Walt Disney Company, μετά τις Lucasfilm και Marvel.