Οι Nick Nolte και Luke Bracey θα συμπρωταγωνιστήσουν στο Poacher

Συμμετέχουν σ’ ένα θρίλερ δράσης που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα
06 Νοεμβρίου 2017 17:16
Οι Nick Nolte και Luke Bracey θα συμπρωταγωνιστήσουν στο Poacher

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Kriv Stenders, ο δημιουργός του Red Dog βάζει μπρος για την σκηνοθεσία μίας νέας ταινίας η οποία τιτλοφορείται ως Poacher και αφορμάται από πραγματικά συμβάντα.

Πρόκειται για ένα θρίλερ δράσης, όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύουν οι Nick Nolte και Luke Bracey. Το σενάριο υπογράφει ο Thomas Martin (All That Way for Love). Η Arclight Films θα αναλάβει την προώθηση του φιλμ στο εξωτερικό.

Το έργο αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού άνδρα (Bracey), ο οποίος υποκινούμενος από εκδίκηση, κηρύττει τον  πόλεμο στον ιδιοκτήτη της μεγάλης αλιευτικής επιχείρησης (Nolte) που εδρεύει στην πόλη του. Ο πρώτος θα μπει σε σοβαρές περιπέτειες που θα τον μετατρέψουν από μικρό, βιοπαλαιστή ψαρά στο αφεντικό μίας εγκληματικής συμμορίας.

Οι Ashley McLeod, Teresa Ticehurst και ο James M. Vernon επωμίζονται καθήκοντα παραγωγού όσον αφορά το όλο project. Το Poacher πρόκειται να γυριστεί στην Ταζμανία εκεί όπου έγινε και η λήψη πολλών σκηνών για το Red Dog: True Blue και το Australia Day.

Tags: