Το Red Band trailer για το I,Tonya με τη Margot Robbie

Καμιά φορά η δίψα για την κορυφή μπορεί να αποβεί καταστροφική
01 Νοεμβρίου 2017 16:36
Το Red Band trailer για το I,Tonya με τη Margot Robbie

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, η Neon έθεσε στην δημοσιότητα καινούργιο trailer για την κινηματογραφική βιογραφία I,Tonya στην οποία η Margot Robbie ερμηνεύει την Tonya Harding, την  πρώτη Αμερικανίδα αθλήτρια πατινάζ που κατάφερε να ανταποκριθεί στην ιδιαίτερα απαιτητική φιγούρα του τριπλού άξελ .

Όσον αφορά το εν λόγω δράμα, ο Graig Gillespie (Lars and the Real Girl, The Finest Hours, Million Dollar Arm) κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Steven Rogers (P.S. I Love You). Η δουλειά τους αυτή φιλοξενήθηκε και στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, όπου εξέλαβε πολύ εντυπωσιακές κριτικές, ενώ επαινέθηκε από πολλούς το υποκριτικό ταλέντο με το οποίο είναι προικισμένη η νεαρή ηθοποιός.

Το έργο εστιάζει στην πορεία της Tonya Harding, της σταρ του καλλιτεχνικού πατινάζ , η οποία φερόταν ως υπεύθυνη για την επίθεση που δέχθηκε η συναγωνίστριά της, Nancy Kerrigan, που το 1994 τραυματίστηκε από κάποιον στο Detroit κατά την διάρκεια διαγωνισμού.

Την φυσιογνωμία της LaVona Golden, της εισβολικής μητέρας της Harding αναπαριστά η Allison Janney, ενώ ως σύντροφος της θα συστηθεί ο Sebastian Stan. Στο cast συμμετέχουν και η Julianne Nicholson ως η μέντορας και εκπαιδεύτρια της Tonya.

Το I, Tonya θα κάνει το άνοιγμά του σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου του 2017, ενώ η αυλαία του σε χώρες του εξωτερικού θα ανοίξει τον Ιανουάριο του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το τελευταίο trailer: