Ο Taika Waititi θα ήθελε να κάνει μια ταινία με τη Black Widow

Μετά το Thor: Ragnarok θέλει να ζωντανέψει και άλλη μορφή της Marvel
31 Οκτωβρίου 2017 06:02
Ο Taika Waititi θα ήθελε να κάνει μια ταινία με τη Black Widow

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, ο σκηνοθέτης Taika Waititi (Hunt for the Wilderpeople, What We Do in the Shadows) επιθυμεί να κάνει μία ταινία στην οποία την τιμητική της θα έχει η Black Widow.

Απ’ ό,τι φαίνεται, συνεχίζει να φορτσάρει ακάθεκτος έπειτα και από την τελευταία του δουλειά, το Thor: Ragnarok, στην οποία το κοινό παρακολουθεί τον θεό της αστραπής σε νέες περιπέτειες.

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel έχει ενσωματώσει πολύ επιτυχημένα ειδικά στις πιο πρόσφατες μυθοπλασίες των ηρώων του το στοιχείο του χιούμορ, και αυτό αποδεικνύεται και από το ύφος των Guardians of the Galaxy, Deadpool, Ant-Man, Spider-Man:Homecoming. Δίνεται λοιπόν, μία πιο φρέσκια και ανάλαφρη χροιά όσον αφορά την δράση των action φιλμ.

Ο Νέο-Ζηλανδός δημιουργός Waititi ευελπιστεί να παραταθεί η συνεργασία του με το στούντιο της Marvel, ώστε να εργαστεί πάνω και σε άλλες ταινίες, δίνοντάς τους ανάλογο προσανατολισμό. Μάλιστα, ο ίδιος είναι πολύ θετικά διακείμενος απέναντι στην προοπτική του να γυριστεί ο μύθος της Black Widow με αντίστοιχο τρόπο. Μεταξύ άλλων, δήλωσε χαρακτηριστικά:

Με πάσα ειλικρίνεια, πιστεύω ότι θα μπορούσα να φέρω κάτι πολύ μοναδικό σε οποιοδήποτε από τα franchises. Έτσι θα ήθελα πολύ να δω τη Black Widow…ως κάτι τρελό και λίγο πιο αστείο από ό, τι περιμένουμε να είναι, γιατί γνωρίζουμε την ιστορία της και είναι πολύ βαριά, πολύ σκοτεινή. Αλλά!.. Ποια είναι η πιο αστεία, η πιο διασκεδαστική εκδοχή αυτής;

Τελευταία φορά πάντως που η Scarlett Johansson υποδύθηκε τον γυναικείο αυτόν χαρακτήρα της Marvel το 2016 στο Captain America: Civil War, το κοινό έδειξε να επικροτεί το ενδεχόμενο μίας solo ταινίας για την Black Widow aka Natasha Romanoff, όπως ονομάζεται αλλιώς στα comics.