H Ντόρα η Εξερευνήτρια γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη των Transformers

Ζούμε σε μια τέτοια εποχή
24 Οκτωβρίου 2017 15:52
H Ντόρα η Εξερευνήτρια γίνεται ταινία από τον σκηνοθέτη των Transformers

Ζούμε σε μια εποχή όπου το Hollywood ανταγωνίζεται για να πραγματοποιήσει την πιο γελοία ιδέα. Μέσα σε αυτές συγκαταλέγεται η μεταφορά του πασίγνωστου παιδικού κινουμένων σχεδίων, "Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια" στη μεγάλη οθόνη, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα από την Paramount. Το πιο απίστευτο της υπόθεσης είναι πως τη μεταφορά θα επιβλέψει ο σκηνοθέτης των Transformers, Michael Bay, σε ρόλο παραγωγού της live-action ταινίας της Ντόρας. 

Το σενάριο της επερχόμενης ταινίας  ανέλαβε ο σκηνοθέτης των The Muppets και Neighbors, Nick Stoller, στο οποίο θα δούμε μια Ντόρα σε έφηβη ηλικία -και όχι 7 χρονών όπως στην σειρά κινουμένων σχεδίων- η οποία μετακόμισε σε μια μεγαλούπολη με τον ξάδερφο της Ντιέγκο. 

Το Dora the Explorer, όπως είναι ο αυθεντικός τίτλος, αποτέλεσε μια από τις τεράστιες επιτυχίες του δικτύου Nickelodeon και προβαλλόταν από το 2000 έως το 2014 με συνολικά 172 επεισόδια. Σαφώς και στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο, έγινε ανάρπαστη η Ντόρα και μέχρι σήμερα προβάλλεται στην τηλεόραση σε επαναλήψεις. 

Η παραγωγή της ταινίας σκοπεύει να βγάλει την ταινία της έφηβης πλέον Ντόρας μέσα στο 2019.