Πρώτο trailer για το 12 Strong με τους Chris Hemsworth και Michael Shannon

Ο "Thor" προΐσταται ενός έφιππου λόχου στο Αφγανιστάν
20 Οκτωβρίου 2017 15:47
Πρώτο trailer για το 12 Strong με τους Chris Hemsworth και Michael Shannon

Κυκλοφόρησε από την Warner Bros. Pictures καινούργιο trailer για το πολεμικό δράμα 12 Strong: The Declassified True Story of the Horse Soldiers, το οποίο βασίζεται στο ιστορικό βιβλίο “Horse Soldiers” του Doug Stanton.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Chris Hemsworth και ο Michael Shannon. Πρόκειται για μία συμπαραγωγή των Alcon Entertainment, Black Label Media και Jerry Bruckheimer Films, που αφορμάται από τα γεγονότα της αμερικανικής σταυροφορίας στο Αφγανιστάν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Συγκεκριμένα, η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα ειδικών δυνάμεων των Η.Π.Α. που έχουν φτάσει σε εκείνους τους τόπους για να συνδράμουν τον στρατηγό Abdul Rashid Dostum στην μάχη του με τους Ταλιμπάν.

Ο Nicolai Fuglsig (Exfil) ανέλαβε την κινηματογραφική διασκευή του παραπάνω μυθιστορήματος, με το σενάριο να το υπογράφουν οι Peter Graig (The Hunger Games: Mockingjay) και Ted Tally (The Silence of the Lambs).

Το cast συμπληρώνουν οι: Michael Peña (The MartianAnt-Man), Navid Negahban (American SniperHomeland), Austin Stowell, Trevante Rhodes, Elsa Pataky, Taylor Sheridan και ο Rob Riggle.

Το 12 Strong θα διανεμηθεί στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Ιανουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: