Ο Scott Haze είναι σε συζητήσεις για να παίξει στο Venom 

Προς το παρόν παραμένει ένα μυστήριο ο ρόλος του

Ο Scott Haze είναι σε συζητήσεις για να παίξει στο Venom

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο ιστός του Venom ίσως τυλίξει τελικά και τον Scott Haze, ο οποίος αυτόν τον μήνα εμφανίζεται στο πολεμικό δράμα Thank You for Your Service,

Ο ανερχόμενος ηθοποιός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την συμμετοχή του στο όλο concept του προαναφερόμενου action φιλμ της Sony. Ανεπιβεβαίωτες φήμες κάνουν λόγο για το ότι ο Scott Haze ίσως να συστηθεί στο κοινό ως ο Carnage, ο σκοτεινός συμβιωτικός οργανισμός που και εχθρός φωτογράφου Eddie Brock. Ο τελευταίος σταδιακά αλλάζει και μεταλλάσσεται πλέον στον Venom, έναν πολύ σκληρό αντίπαλο για τον Spider-Man.

Στην εν λόγω μυθοπλασία της Marvel, ο Tom Hardy πρωταγωνιστεί ως ο αντιήρωας Venom με τους Michelle Williams, Riz Ahmed και Jenny Slate να τον πλαισιώνουν. Ο Ruben Fleischer (Zombieland) κάθεται εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Το σενάριο επιμελούνται οι: Scott Rosenberg (Pain & GainJumanji), Jeff Pinkner (The Amazing Spider-Man 2) και η  Kelly Marcel (Fifty Shades of Grey)

Πίσω από την παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι: Avi Arad, Matt Tolmach, και Amy Pascal. Το Venom θα κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018.

0 σχολια