Τα παρασκήνια του Bright μας εισάγουν σε ένα noir φανταστικό κόσμο

Η νέα παραγωγή του Netflix εγκαινιάζει ένα αλλιώτικο αστυνομικό σύμπαν
20 Οκτωβρίου 2017 09:14
Τα παρασκήνια του Bright μας εισάγουν σε ένα noir φανταστικό κόσμο

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Coming Soon, βγήκε ένα καινούργιο απόσπασμα για τα παρασκήνια του ανερχόμενου φιλμ του Netflix που τιτλοφορείται ως Bright,και αποτελεί ένα υβρίδιο φαντασίας, action ταινίας και αστυνομικού είδους.

Στην εν λόγω μυθοπλασία που καταφτάνει στις 22 Δεκεμβρίου του 2017 στις Η.Π.Α., ο Will Smith και ο Joel Edgerton (The Gift, Exodus: Gods and Kings) κυκλοφορούν και οπλοφορούν. Τους δύο ηθοποιούς πλαισιώνει και η Naomi Rapace (The Girl with the Dragon Tattoo, Prometheus).

Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται σε μία παράλληλη διάσταση όπου άνθρωποι, orc, ξωτικά και νεράιδες συνυπήρχαν ανέκαθεν. Οι κεντρικοί πρωταγωνιστές υποδύονται δύο αστυνομικούς, διαφορετικής φύσεως και καταβολών που πρέπει να συνεργαστούν πάρα το ότι κάτι τέτοιο δεν τους χαροποιεί ιδιαίτερα. Ο Ward (Will Smith) που είναι άνθρωπος, και ο Jakoby, που είναι orc (Joel Edgerton) αντίστοιχα, κάθε βράδυ περιπολούν στους δρόμους και επαγρυπνούν για την τήρηση της τάξης. Ως συνάδελφοι, καλούνται να ξεπεράσουν τις όποιες προσωπικές διαφορές μεταξύ τους. Είναι ανάγκη πλέον να ενώσουν τις δυνάμεις τους μπροστά στις απειλές και τις προκλήσεις που αναδύονται, με μία από αυτές να είναι η προστασία μίας γυναίκας-ξωτικού και η διαφύλαξη ενός ξεχασμένου κειμηλίου, το οποίο αν πέσει σε λάθος χέρια μπορεί να επιφέρει ολέθριο κίνδυνο για όλους.

Την σκηνοθεσία του Bright υπογράφει ο δημιουργός του Suicide Squad, David Ayer, ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Max Landis. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι David Ayer, Eric Newman και Bryan Unkeless.

To cast του Bright, συμπληρώνουν οι: Lucy Fry, Edgar Ramirez, Ike Barinholtz, Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri, και ο Kenneth Choi.

Παρακάτω ακολουθεί το συναφές βίντεο: