Στο νέο TV spot του Thor: Ragnarok, οι Thor και Hulk τα σπάνε

Λαμβάνουν θέσεις μάχης απέναντι στον κοινό κίνδυνο
15 Οκτωβρίου 2017 14:01
Στο νέο TV spot του Thor: Ragnarok, οι Thor και Hulk τα σπάνε

Ενώ πλησιάζει το χρονικό διάστημα που θα κάνει πρεμιέρα το Thor: Ragnarok, βγήκε καινούριο trailer για το τρίτο action φιλμ του ομώνυμου ήρωα της Marvel, που σε λιγότερο από ένα μήνα θα δώσει μαζί με την ομάδα του έναν σκληρό πόλεμο ενάντια στους πανίσχυρους εχθρούς που απειλούν το Asgard.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Collider, εν όψει του μικρού χρονικού διαστήματος που μας χωρίζει από το άνοιγμα του τρίτου κεφαλαίου της κινηματογραφικής μυθοπλασίας όπου προΐσταται ο Thor (Chris Hemsworth), οι πρακτικές μάρκετινγκ της ταινίας αρχίζουν να γίνονται λιγάκι πιο επιθετικές. Μέχρι τις 2 Νοεμβρίου λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσουν και άλλα σύντομα αποσπάσματα μέσα στο γενικότερο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας που προωθείται.

Έτσι, λοιπόν, στο νέο τηλεοπτικό spot για το τρίτο sequel, ο κινηματογραφικός φακός απαθανατίζει τον πράσινο γίγαντα Hulk (Mark Ruffalo) και τον θεό της αστραπής να βρίσκονται σε έκρυθμη κατάσταση, ενώ η αναμέτρησή τους με την θεά του θανάτου, την Hela (Cate Blanchett) αναμένεται να είναι αδυσώπητη. Από την άλλη και ο Loki (Tom Hiddleston) θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του έργου, παραταγμένος αυτή την φορά στο στρατόπεδο του αδερφού του παρά την μεταξύ τους κόντρα.

Παρακάτω ακολουθεί το πιο πρόσφατο trailer του Thor: Ragnarok, που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Νοεμβρίου.