Βρέθηκε νέος σεναριογράφος για το Beetlejuice 2

Ετοιμαστείτε για το sequel του Σκαθαροζούμη
13 Οκτωβρίου 2017 17:11
Βρέθηκε νέος σεναριογράφος για το Beetlejuice 2

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, κυκλοφόρησε η είδηση πως η συνέχεια του Σκαθαροζούμη θα γραφτεί από νέο σεναριογράφο. Απ’ ό,τι φαίνεται θα προστεθεί και δεύτερο κεφάλαιο στην ιστορία της  μαύρης κωμωδίας Beetlejuice του Tim Burton η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1988. Βέβαια, τα κείμενα του νέου αυτού φιλμ φαντασίας άλλαξαν χέρια. Αν και αρχικά είχε ακουστεί το όνομα του σεναριογράφου Seth Grahame-Smith, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Burton για τις ανάγκες του Dark Shadows το 2012, εντούτοις την θέση του για το Beetlejuice 2 πήρε ο Mike Vukadinovich, ο οποίος προσελήφθει από την Warner Bros.για να ξαναγράψει τους διαλόγους

Ο Grahame-Smith θα βρίσκεται τελικά πίσω από την παραγωγή του όλου project μαζί και με τον David Katzenberg μέσω της KatzSmith Productions. Με βάση και αναφορές του Deadline δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν θα αναλάβει και πάλι ως δημιουργός του φιλμ ο Burton ή εάν θα ξαναπρωταγωνιστήσει για ακόμη μία φορά ο Michael Keaton στον γνώριμο ρόλο του κυνικού και κατεργάρικου νεκροζώντανου αντιήρωα.

Το 2016, ο Burton είχε δηλώσει πως θα επιχειρούσε ένα sequel όμως θα ήθελε ειλικρινά να το κάνει αυτό μόνο υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

Η επιστράτευση ενός καινούργιου σεναριογράφου για το Beetlejuice 2 αναμφίβολα θα συνεπάρει τους fans της εν λόγω cult μυθοπλασίας, πόσο μάλλον αν δεχτεί και ο Burton να αναλάβει το concept αφού θα αποτελέσει μία ειδική εξαίρεση για την δουλειά του δεδομένου ότι γενικά αποφεύγει να καταπιαστεί με sequels.

Tags: