Η γκάφα του Mark Ruffalo στην πρεμιέρα του Thor: Ragnarok

Ζήτησε συγγνώμη και από τη Marvel
13 Οκτωβρίου 2017 16:27
Η γκάφα του Mark Ruffalo στην πρεμιέρα του Thor: Ragnarok

Χθες το βράδυ στο El Capitan Theatre έλαβε χώρα η παγκόσμια πρεμιέρα του Thor: Ragnarok, που αποτελεί μιας από τις σημαντικότερες ταινίες της Marvel για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο Mark Ruffalo που υποδύεται τον Hulk, θέλησε να κάνει ένα μικρό livestream στο Instagram για χάρη των θαυμαστών του, μέσα από την πρεμιέρα. Δυστυχώς όμως έγινε μια γκάφα από μέρους του -που για να λέμε την αλήθεια μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή του θεάτρου, ο Ruffalo θέλησε να απαθανατίσει τη στιγμή που τον υποδέχτηκε θερμά το κοινό κάνοντας Instagram Live, όμως, έβαλε το κινητό στην τσέπη του, έχοντας νομίσει πως το livestream έκλεισε, με αποτέλεσμα να ακούγονται τα γέλια του ίδιου και του κοινού, αλλά και να βγουν στον αέρα με ήχο τα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας. 

Ύστερα, όταν αντιλήφθηκε τα όσα έγιναν, ο ηθοποιός αστειεύτηκε προφανώς με το συμβάν, όταν ένας fan τον ρώτησε αν έχει ακόμη δουλειά, απαντώντας "Αυτό κοιτάω τώρα". Σε ένα άλλο tweet ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τη Marvel και αν μπορεί να πάρει πίσω το κινητό του. 

Μπορεί και να μην έγινε εντελώς κατά λάθος και όλο το περιστατικό να είναι ένα καλοστημένο μαρκετίστικο τρικ για την πιο καυτή ταινία του Νοεμβρίου και όπως και να έχει, ήταν μια χαριτωμένη γκάφα παρά κάτι ντροπιαστικό.