Η Jenny Slate είναι σε διαπραγματεύσεις για το Venom

Ο Tom Hardy έχει ήδη υπογράψει για το ανερχόμενο φιλμ της Sony
05 Οκτωβρίου 2017 04:56
Η Jenny Slate είναι σε διαπραγματεύσεις για το Venom

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Variety, η Jenny Slate βρίσκεται σε συζητήσεις για να συμμετέχει στο Venom, το spinoff του Spider-Man που ετοιμάζει η Sony Pictures.

H ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από την εμφάνισή της στα Gifted και Obvious Child αν υπογράψει τελικά το συμβόλαιο με την εταιρεία, ενδεχομένως να υποδυθεί στο Venom μία επιστήμονα, στο πλευρό του Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises) ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει ως ο ομώνυμος διάσημος αντιήρωας της Marvel.

Το cast συμπληρώνουν ο Riz Ahmed (Rogue One, The Night of) και η Michelle Williams, ενώ ακόμη δεν έχει πληρωθεί η θέση εκείνου που θα ενσαρκώσει τον ανελέητο Carnage. Στα comics, ο Venom αποτελεί μία οντότητα στην οποία μεταλλάσσεται ο φωτογράφος Eddie Brock που καταλαμβάνεται από αυτήν την εξωγήινη μορφή ζωής. Οι δύο αυτές υπάρξεις ζουν συμβιωτικά και αποδύονται σε έναν αγώνα να  εκδικηθούν τον Spider-Man που είναι άσπονδος εχθρός τους.

Ο Ruben Fleischer (Zombieland ) ανέλαβε την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο θα επιμεληθούν ο Scott Rosenberg (Jumanji) και ο Jeff Pinkner (The Dark Tower). Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Avi Arad, Matt Tolmach και η Amy Pascal.

Το Venom θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 5 Οκτωβρίου του 2018.