Crooked House: Νέο trailer για ένα ανατριχιαστικό θρίλερ μυστηρίου

Οι Glenn Close και Christina Hendricks ‘βουτούν’ στο σύμπαν της Agatha Christie
04 Οκτωβρίου 2017 13:23
Crooked House: Νέο trailer για ένα ανατριχιαστικό θρίλερ μυστηρίου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε το νέο trailer για το θρίλερ μυστηρίου Crooked House, το οποίο βασίζεται στον κόσμο που δημιούργησε η πένα της περίφημης συγγραφέως Agatha Christie.

Στην κινηματογραφική διασκευή του εν λόγω αστυνομικού μυθιστορήματος της εμβληματικής λογοτέχνιδας, πρωταγωνιστούν η Glenn Close και η Christina Hendricks, ενώ το υπόλοιπο cast απαρτίζουν οι Max Irons, Julian Sands, Gillian Anderson, Terence Stamp και ο Christian McKay. Το σενάριο υπογράφει ο Jullian Fellowes (Downton Abbey). Τις σκηνοθετικές οδηγίες για το Crooked House έδωσε ο Gilles Paquet-Brenner (Sarah’s Key,Dark Places).

Η πλοκή του έργου τοποθετείται χρονικά την δεκαετία του 1950, και αφορμάται από τις περιπέτειες του επιθεωρητή Charles Hayward, ο οποίος καλείται από την Sophia, την πρώην μνηστή του να εξιχνιάσει ένα στυγερό έγκλημα, τον φόνο του παππού της. Βέβαια, καθώς το κουβάρι της υπόθεσης ξετυλίγεται, οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια, μαρτυρούν ότι ο δράστης είναι ένα άτομο υπεράνω πάσης υποψίας.

Το Crooked House θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2017.