Blade Runner 2049: Κυκλοφόρησε και το τελευταίο trailer

Μία μικρή γεύση λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα
04 Οκτωβρίου 2017 11:55
Blade Runner 2049: Κυκλοφόρησε και το τελευταίο trailer

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, βγήκε και το τελευταίο trailer του Blade Runner 2049, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

Το φιλοθεάμον κοινό στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να βυθιστεί στο δυστοπικά φουτουριστικό έπος του Denis Villeneuve που θα κάνει το ντεμπούτο του στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας αύριο, στις 5 Οκτωβρίου.

Το άνοιγμά του στις Η.Π.Α. θα ακολουθήσει μία ημέρα μετά. Ήδη οι θεατές αδημονούν να δουν τι συνέβη τριάντα χρόνια έπειτα από όσα διαδραματίστηκαν στην πρώτη ταινία του Blade Runner.

Ο Ryan Gosling εμφανίζεται ως καινούργιος αξιωματικός, ο LAPD Officer K που αναλαμβάνει να φέρει στο φως ένα μυστικό που αφορά την νέα γενιά ανδροειδών που ετοιμάζεται. Για να τα καταφέρει θα αναζητήσει τον προκάτοχό του Rick Deckard (Harrison Ford) ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και κάλυπτε εδώ και χρόνια τα ίχνη του από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Το cast του Blade Runner 2049 συναπαρτίζουν οι: Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, και ο Jared Leto.

Παρακάτω ακολουθεί το τελευταίο trailer: