O Bryan Cranston στην ταινία Uncharted;

Ο πρώην Walter White καλείται να παίξει έναν ρόλο-κλειδί
29 Σεπτεμβρίου 2017 15:40
O Bryan Cranston στην ταινία Uncharted;

Αν και η Sony εδώ και χρόνια επιθυμούσε να διασκευάσει το εμβληματικό video game της Naughty Dog, το “Uncharted” σε ταινία, το όλο εγχείρημα δεν έβρισκε σταθερό έδαφος για να πατήσει τουλάχιστον μέχρι πρότινος.

Όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες παραγωγής αυτού του φιλμ, η πλοκή του θα βασιστεί στο παιχνίδι “Uncharted 3: Drake's Deception” όπου ο νεαρός σε ηλικία Nathan Drake εξορμεί σε μία περιπέτεια εξερεύνησης, στην οποία εξιστορείται η πρώτη του συνάντηση με τον Victor Sullivan.

Έχουν γίνει αναφορές και από το That Hashtag Show ότι η Sony έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Bryan Cranston, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Breaking Bad.

Μεταξύ άλλων, διατυπώθηκε ότι το στούντιο επιδιώκει να του αναθέσει έναν ρόλο-κλειδί όσον αφορά την κινηματογραφική μεταφορά του «Uncharted». Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη το εάν ο Cranston δέχτηκε ή απέρριψε την παραπάνω πρόταση, εντούτοις ίσως να θεωρούνταν πιο πιθανό να ερμηνεύσει τον Sullivan ή ακόμη και τον κακό της όλης υπόθεσης.

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Screen Rant, Shawn Levy (Real Steel, Stranger Things) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία, και μάλιστα ότι ο Tom Holland, ο πρωταγωνιστής του  Spider-Man: Homecoming θα υποδυθεί την νεότερη εκδοχή του Nathan Drake.