Το πολύ εντυπωσιακό πρώτο trailer του Annihilation

H Natalie Portman στη νέα ταινία του δημιουργού του Ex-Machina
28 Σεπτεμβρίου 2017 16:50
Το πολύ εντυπωσιακό πρώτο trailer του Annihilation

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του πολλά υποσχόμενου Annihilation. O δημιουργός του Ex-Machina, Alex Garland ο οποίος είχε επιμεληθεί στο παρελθόν και το μεταποκαλυπτικό σενάριο του 28 Days Later, ανέλαβε την διασκευή του πρώτου μέρους της τριλογίας “Southern Reach” του Jeff VanderMeer.

Στο νέο του αυτό εγχείρημά εισάγει στο κοινό σε ένα δυστοπικά φουτουριστικό κόσμο, στην «Area X». Το Annihilation συνιστά ένα sci-fi φιλμ τρόμου, όπου η Natalie Portman αναζητάει απαντήσεις γύρω από το αξεδιάλυτο μυστήριο που περιβάλλει την περιοχή εκείνη. Ενσαρκώνει συγκεκριμένα μία βιολόγο που μετά την επιστροφή του συζύγου της από την αφιλόξενη γη της «Area X» όπου συμμετείχε σε μία απόρρητη κυβερνητική αποστολή, η ίδια θορυβείται από το πόσο διαφορετικός έχει γυρίσει. Αποφασίζει λοιπόν να ξεκινήσει ένα ερευνητικό έργο για να ανακαλύψει κάτω από ποιες συνθήκες συντελείται η όλη αυτή μεταστροφή.

Θα επιστρατεύσει στην ομάδα της μία ανθρωπολόγο, μία επιθεωρήτρια και μία ψυχολόγο ώστε να εξετάσουν διεξοδικά τον τόπο εκείνο και να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι προκαλεί ριζικές αλλαγές σε όσους επισκέπτονται την έκταση της «Area X». Το cast συναπαρτίζουν οι: Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Tessa Thompson (Westworld), Gina Rodriguez, και ο Oscar Isaac (Ex Machina).

H Paramount έχει δρομολογήσει την διανομή του Annihilation για την Αμερική στις 23 Φεβρουαρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το πρώτο trailer: