Η Michelle Williams είναι σε συζητήσεις για το Venom

Οι Tom Hardy και Riz Ahmed αποτελούν ήδη μέλη του cast
29 Σεπτεμβρίου 2017 05:53
Η Michelle Williams είναι σε συζητήσεις για το Venom

Η υποψήφια με το Χρυσό Αγαλματίδιο, Michelle Williams, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα συμπρωταγωνιστήσει στο Venom της Sony όπου ο Tom Hardy υποδύεται  τον ομώνυμο αντιήρωα των comic του Spider-Man. Η εταιρεία δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση όμως σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Variety, οι συζητήσεις της ταλαντούχας ηθοποιού έχουν ήδη ξεκινήσει με το στούντιο.

Εάν κλείσει η παραπάνω συμφωνία, η Williams θα παίξει επίσης στο πλευρό του πρόσφατα βραβευμένου με Emmy, Riz Ahmed  (The Night Of) που θα τον δούμε ως τον αδυσώπητο Carnage. Οι  λεπτομέρειες για την μορφή που η ίδια θα ενσαρκώσει, μέχρι στιγμής κρατούνται  σαν επτασφράγιστο μυστικό, με κάποιες ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ο ρόλος της ίσως αφορά μία εισαγγελέα με την οποία ο Venom έρχεται πιο κοντά. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο χαρακτήρας του Venom, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως Eddie Brock, είχε επανεμφανιστεί στην μεγάλη οθόνη το 2007, οπότε και τον είχε ερμηνεύσει ο Topher Grace στο Spider-Man 3 του Sam Raimi. Αν και το καινούργιο action φιλμ που είναι στα σκαριά σχετίζεται με τον Άνθρωπο-Αράχνη, εντούτοις δεν θα ασχοληθεί με το εν λόγω σύμπαν έτσι όπως έκανε η τελευταία ταινία της Marvel Studios, το Spider-Man: Homecoming.

Ο Ruben Fleischer θα επιμεληθεί την σκηνοθεσία του Venom, ενώ το σενάριο  υπογράφουν οι Scott Rosenberg και Jeff Pinkner. Οι Matt Tolmach και Avi Arad βρίσκονται πίσω από την παραγωγή.

Το VENOM θα βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 5 Οκτωβρίου του 2018.