Annihilation: Η πρώτη φωτογραφία από την νέα ταινία του Alex Garland

Ο φακός απαθανατίζει την Natalie Portman
26 Σεπτεμβρίου 2017 20:28
Annihilation: Η πρώτη φωτογραφία από την νέα ταινία του Alex Garland

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του Entertainment Weekly, κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του Annihilation, της ανερχόμενης sci-fi ταινίας του Alex Garland.

Το φουτουριστικό αυτό φιλμ τρόμου του ταλαντούχου δημιουργού του Ex Machina, αποτελεί διασκευή του πρώτου βιβλίου της διάσημης τριλογίας “Southern Reach” του Jeff  VanderMeer. Η εν λόγω κινηματογραφική μυθοπλασία θα διανεμηθεί από την Paramount στην Αμερική στις 23 Φεβρουαρίου του 2018.

Ο Alex Garland, προσκαλεί τους θεατές να βυθιστούν στο δυστοπικό περιβάλλον της «Area X» και το μυστήριο που την περιβάλλει.

Η Natalie Portman που πρωταγωνιστεί στο Annihilation, ενσαρκώνει μία ειδήμονα στο πεδίο της βιολογίας, στην οποία έχει ανατεθεί ένα πολύ σοβαρό έργο. Ο σύντροφός της γυρίζει από την «Area X» όπου πέρασε δώδεκα μήνες συμμετέχοντας σε μία μυστική κυβερνητική αποστολή, όμως είναι φανερά αλλαγμένος. Η σύζυγός του αντιλαμβάνεται πως αιτία είναι η διαμονή του εκεί και αποφασίζει να επιληφθεί προσωπικά του θέματος.

Η ηρωίδα μαζί με την συνδρομή μίας ανθρωπολόγου, μία επιθεωρήτριας και μίας ψυχολόγου ξεκινούν για να εξερευνήσουν τον τόπο εκείνο ώστε να μάθουν τι είναι αυτό που μεταστρέφει ολοκληρωτικά τα άτομα τα οποία θα πατήσουν το πόδι τους στην «Area X».

Το cast του Annihilation συμπληρώνουν οι: Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Tessa Thompson (Westworld), Gina Rodriguez, και ο Oscar Isaac (Ex Machina).

Παρακάτω ακολουθεί η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα: