Han Solo: Οι φωτογραφίες του Ron Howard από τα γυρίσματα

Καθώς η Emilia Clarke ολοκλήρωσε τις σκηνές της
25 Σεπτεμβρίου 2017 02:20
Han Solo: Οι φωτογραφίες του Ron Howard από τα γυρίσματα

O Ron Howard, έχοντας αναλάβει από τους Phil Lord και Chris Miller, τα ηνία του Han Solo έχει αποδείξει πως αγαπάει τα social media και ιδιαίτερα τα Twitter και Instagram αναρτώντας πολύ συχνά φωτογραφίες από το πλατό. Μέσα από τις πρόσφατες φωτογραφίες του, μας ενημέρωσε πως η Emilia Clarke ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της και την ευχαρίστησε για τη συνεργασία που είχαν. Βέβαια, ο ενδιαφέρον ρόλος της "Daenerys" ακόμη να αποκαλυφθεί αν και πιθανώς θα έχει στενή σχέση με τον νεαρό Han Solo του Alden Ehrenreich.

Ακόμη, αναρτήθηκαν τρεις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα από σκηνή που αφορά "απεγνωσμένες και επικίνδυνες πτυχές του Γαλαξία. Ακόμη μια με τη λεζάντα "Spicey" μάλλον αφορά το φημισμένο Kessel Run και το Millenium Falcon, μια ακόμη άγνωστη και μυστηριώδης πτυχή του χαρακτήρα του Solo.

 

Shooting a scene about desperate and dangerous times.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RealRonHoward (@realronhoward) στις

Από την παραπάνω φωτογραφία θα πρέπει να πάρουμε μια γεύση από τη δυνατή διεύθυνση φωτογραφίας του Han Solo, την οποία επιμελείται ο οσκαρικός Bradford Young του Arrival, και πιθανότατα να θέσει ψηλά τον πήχη για τον οπτικό τομέα των ταινιών του Star Wars, μετά και το Rogue One, που μας χάρισε αρκετά όμορφα σκηνικά. 

Η ατιτλοφόρητη Han Solo ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Μαΐου του 2018.