Ολοκληρώθηκε από νωρίς η παραγωγή του Star Wars: The Last Jedi

Η selfie του Rian Johnson με την ομάδα του μοντάζ
25 Σεπτεμβρίου 2017 01:37
Ολοκληρώθηκε από νωρίς η παραγωγή του Star Wars: The Last Jedi

Εδώ και μερικά 24ωρα η παραγωγή του άκρως αναμενόμενου όγδοου επεισοδίου του Star Wars έχει ολοκληρωθεί και πλέον όλοι οι fans του σύμπαντος θα μπορούν να αναμένουν την πρεμιέρα του τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Πριν όμως από αυτό φημολογείται έντονα πως στις 9 Οκτωβρίου θα προβληθεί το νέο official trailer του "The Last Jedi" μιας και το υπαινίχθηκε ο ίδιος ο Mark Hamill σε tweet του, που λίγο αργότερα κατέβηκε. Την ανακοίνωση πραγματοποίησε ο σκηνοθέτης της ταινίας Rian Johnson, με μια σέλφι παρέα με την post production ομάδα της Lucasfilm, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Πρέπει να σημειώσουμε πως ο Johnson συνεργάστηκε απροβλημάτιστα με την Lucasfilm -σε σχέση με άλλους συναδέλφους του στα Han Solo και Episode IX- για αυτό και το post-production ολοκληρώθηκε δύο μήνες πριν την πρεμιέρα. Γεγονός, το οποίο τον κάνει πιο γρήγορο από τον συνάδελφο του, J.J. Abrams, που βγήκε από το στούντιο του μοντάζ τον Νοέμβριο του 2015, δηλαδή μερικές εβδομάδες πριν την επίσημη πρεμιέρα του Star Wars: The Force Awakens

 

Aaaand that’s a wrap on the hardest working post production team in the galaxy. Going to miss sitting in dark rooms with these goobers.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rian Johnson (@riancjohnson) στις

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Mark Hamill, Daisy Ridley, Oscar Isaac, John Boyega, Adam Driver, Carrie Fisher, Andy Serkis, Lupita Nyong'o, Anthony Daniels, Benicio Del Toro και Laura Dern.

Το STAR WARS: THE LAST JEDI αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα.