A Man Called Ove: Έρχεται το remake του υποψήφιου με Όσκαρ φιλμ

Ο Tom Hanks αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο
23 Σεπτεμβρίου 2017 06:29
A Man Called Ove: Έρχεται το remake του υποψήφιου με Όσκαρ φιλμ

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του THR, o Tom Hanks θα πρωταγωνιστήσει  αλλά θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού στο remake του A Man Called Ove, το οποίο βασίζεται  σε ομώνυμο βιβλίο του Fredrik Backman το οποίο εκδόθηκε το 2017.

Αρχικά διασκευάστηκε στα σουηδικά, με την συγκεκριμένη παραγωγή να μεταφέρει αριστοτεχνικά το μυθιστόρημα αυτό στο σινεμά, ώστε να προταθεί ακόμη και ως καλύτερη ξενόγλωσση ταινία στα περσινά Όσκαρ, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Η κινηματογραφική απόπειρα που επιχειρείται αυτή την φορά στα αγγλικά, αφηγείται την ιστορία του Ove, ενός ιδιότροπου ηλικιωμένου ο οποίος έχει συμφιλιωθεί με την μοναξιά του ενώ επισκέπτεται τακτικά τον τάφο της συζύγου του. Τα στάσιμα νερά της ζωής του τα έχει συνηθίσει, ενδίδοντας σε μία ήρεμη μελαγχολία. Σύντομα όμως θα αναθεωρήσει. Ο λόγος είναι ότι θα αναπτύξει μία αναπάντεχη φιλία με μία θορυβώδη και κεφάτη οικογένεια που μετακομίζει στην γειτονιά, υπενθυμίζοντάς του πως υπάρχουν ακόμη  πράγματα που αξίζουν να τα διεκδικείς.