The Commuter: Ο Liam Neeson δείχνει ακόμη πιο ατρόμητος στο νέο trailer

Όταν τα περιθώρια στενεύουν,γίνεται ακόμη πιο αποφασισμένος για όλα
22 Σεπτεμβρίου 2017 04:19
The Commuter: Ο Liam Neeson δείχνει ακόμη πιο ατρόμητος στο νέο trailer

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το The Commuter, ένα θρίλερ δράσης στο οποίο κεντρικό ρόλο υποδύεται ο Liam Neeson. Ο Jaume Collet-Serra (The Shallows) επιμελείται την σκηνοθεσία, ενώ ο Byron Willinger και ο Philip de Blasi υπογράφουν το σενάριο.

Η υπόθεση του έργου έχει να κάνει με έναν ασφαλιστή, τον Michael (Liam Neeson), έναν χαμηλών τόνων άνδρα, ο οποίος γυρίζοντας σπίτι του από το γραφείο θα έρθει αντιμέτωπος με έναν θανάσιμο κίνδυνο. Ενώ έχει ανέβει στον τρένο με τελικό προορισμό την κατοικία του, δέχεται το ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιου ο οποίος  τον αναγκάζει να βρει έναν επιβάτη που έχει εισέλθει κρυφά σε ένα βαγόνι. Ο χρόνος πιέζει καθώς ο ήρωας πρέπει να ανακαλύψει γρήγορα που βρίσκεται το παραπάνω άτομο πριν η αμαξοστοιχία φτάσει στο τέρμα. Διαφορετικά θα υπάρξουν θύματα και μάλιστα πολλά. Ο πρωταγωνιστής καλείται να πάρει την σωστή απόφαση και να ενεργήσει προς όφελος των αθώων που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο ενός νοσηρού μυαλού.

Το cast του The Commuter συμπληρώνουν οι Vera Farmiga και Patrick Wilson. Η διανομή του στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες έχει προγραμματιστεί στις 12 Ιανουαρίου του 2018.