Murder on the Orient Express: Στο νέο trailer όλοι είναι ύποπτοι

Ο Ηρακλής Πουαρό του Kenneth Branagh
21 Σεπτεμβρίου 2017 16:55
Murder on the Orient Express: Στο νέο trailer όλοι είναι ύποπτοι

Το ολοκαίνουργιο δεύτερο official trailer του "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές", όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, κυκλοφόρησε σήμερα από την 20th Century Fox. Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά, που αφορμάται από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Agatha Christie και σκηνοθετεί Kenneth Branagh, ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας ως Ηρακλής Πουαρό, ενώ είναι σε σενάριο του Michael Green (American Gods, Logan). 

Η πλοκή της ταινίας ξεκινά με την δολοφονία ενός πλούσιο Αμερικανού στο ομώνυμο τρένο όσο αυτό ταξιδεύει στα χιονισμένα βουνά των Βαλκανίων. Ο διάσημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, που τυχαίνει να βρίσκεται στο ίδιο τρένο και μαθαίνει για το φόνο, ξεκινά την έρευνα. Μια χιονοθύελλα ακινητοποιεί το τρένο δίνοντας στον Πουαρό αρκετό χρόνο για να διαλευκάνει την υπόθεση και τους παράξενους χαρακτήρες που εμπλέκονται. 

Το φιλμ περιβάλλεται από ένα υπέρλαμπρο καστ Χολιγουντιανών ηθοποιών συμπεριλαμβανομένων τους: Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Judi Dench, Johnny DeppJosh Gad, Leslie Odom Jr., Michael Pena, Penelope Cruz, Willem Dafoe, Lucy Boynton και Derek Jacobi.

Το Murder on the Orient Express θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στη χώρα μας.