"All I See Is You" trailer: H αγάπη είναι τυφλή;

Η Blake Lively σε έναν ρόλο-πρόκληση
19 Σεπτεμβρίου 2017 13:28

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε νέο trailer για το κοινωνικό δράμα All I See Is You το οποίο είχε κάνει πέρυσι ένα σύντομο πέρασμα από το Φεστιβάλ του Τορόντο.

Η Blake Lively κλήθηκε να ερμηνεύσει έναν ρόλο πρόκληση για την καριέρα της, πρωταγωνιστώντας στο ανερχόμενο δράμα που σκηνοθέτησε ο Marc Forster (World War Z) και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Sean Conway.

H Lively υποδύεται μία τυφλή κοπέλα, την Gina που ζει μέσα στα πλαίσια ενός σχεδόν ιδεατού γάμου μαζί με τον σύζυγό της, James (Jason Clarke). Ο σύντροφός της είναι τα ‘μάτια’ της για τον έξω κόσμο και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την φροντίδα του. Όμως, αφού η Gina υποβληθεί σε μία επέμβαση, που αποκαθιστά την όρασή της, τα πράγματα αλλάζουν άρδην. Η σχέση εμπιστοσύνης και τρυφερότητας που είχαν μέχρι πρότινος, κλονίζεται, αφού η νεαρή γυναίκα προσπαθεί να δει τον κόσμο υπό άλλο πρίσμα, απορροφώντας λαίμαργα διάφορες εικόνες και όψεις του. Όταν θα επανέλθει και πάλι το πρόβλημα τύφλωσης που αντιμετώπιζε, η αλήθεια που περιέβαλε τον βίο του ζευγαριού θα έρθει μια για πάντα στο φως.

Στην ταινία παίζουν επίσης οι: Yvonne Strahovski, Danny Huston, Ahna O’Reilly και ο Wes Chatham.

Η διανομή του All I See Is You στις Η.Π.Α. θα πραγματοποιηθεί από την Open Road στις 27 Οκτωβρίου του 2017. Στην Ελλάδα βγήκε στις 3 Αυγούστου του 2017.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο trailer: