Our Souls At Night: Πρώτο trailer για την επανένωση των Robert Redford και Jane Fonda

Ξαναζούν τα χρόνια της νιότης τους
14 Σεπτεμβρίου 2017 14:55
Our Souls At Night: Πρώτο trailer για την επανένωση των Robert Redford και Jane Fonda

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, το Netflix κυκλοφόρησε μέσω του Vanity Fair το πρώτο trailer για την ρομαντική ταινία Our Souls at Night όπου πρωταγωνιστούν η Jane Fonda και ο Robert Redford.

Τα δύο αυτά μεγάλα ονόματα ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους υποκριτικά έπειτα από την συνεργασία τους στα The Electric Horseman, The Chase, Barefoot in the Park, και το Tall Story. Σε σκηνοθεσία του Ritesh Batra το φιλμ αφορμάται από μυθιστόρημα του Kent Haruf και το σενάριο υπογράφουν οι Scott Neustadter και Michael H. Weber. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική τέλη του μήνα ενώ είχε ήδη προβληθεί και στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Η υπόθεση του Our Souls at Night τοποθετείται στην σύγχρονη εποχή και λαμβάνει χώρα στο Colorado. Όταν η χρόνια χηρεύσασα Addie Moore (Jane Fonda) θα επισκεφθεί εντελώς απροσδόκητα τον γείτονά της,  Louis Waters (Robert Redford) θα ξεκινήσει ένα αναπάντεχο ειδύλλιο μεταξύ τους. Οι δύο αυτοί άνθρωποι έμεναν στην ίδια συνοικία για δεκαετίες όμως δεν είχαν πολύ στενή συναναστροφή. Τα παιδιά τους έχουν φύγει μακρυά και οι ίδιοι διάγουν έναν μουντό, μοναχικό βίο. Η γηραιά κυρία θα επιδιώξει να εγκαθιδρύσει μία πιο οικεία επικοινωνία που θα τους φέρει πιο κοντά  και θα επανοηματοδοτήσει την καθημερινότητά τους αναθερμαίνοντας την όρεξή τους για ζωή.

Το Our Souls at Night θα προβληθεί στο Netflix στις 29 Σεπτεμβρίου του 2017.