The Commuter: Trailer με τον Liam Neeson σε ένα δυνατό θρίλερ δράσης

Την στήνει άσχημα σε όποιον τον απειλεί!
12 Σεπτεμβρίου 2017 16:46
The Commuter: Trailer με τον Liam Neeson σε ένα δυνατό θρίλερ δράσης

Σύμφωνα και με σχετικό δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το The Commuter, όπου πρωταγωνιστεί ο Liam Neeson. Την σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jaume Collet-Serra (The Shallows).

Ο κεντρικός άξονας του εν λόγω θρίλερ αγωνίας, περιστρέφεται γύρω από τον Liam Neeson ο οποίος υποδύεται έναν  ασφαλιστή, τον Michael. Ο φιλήσυχος άνδρας ενώ επιστρέφει από την δουλειά σπίτι του, θα βρεθεί στην μέση μίας θανάσιμης πρόκλησης. Αφού επικοινωνεί τηλεφωνικά κάποιος άγνωστος μαζί του, ο Michael υποχρεώνεται να ανακαλύψει την ταυτότητα ενός  κρυμμένου επιβάτη στο τρένο πριν φτάσουν στον τερματικό σταθμό. Ενώ τα περιθώρια στενεύουν ο ήρωας κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες. Συνειδητοποιεί ότι ένα ολέθριο σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή και ο ίδιος έχει πιαστεί στον ιστό μιας εγκληματικής συνωμοσίας. Η κατάσταση απαιτεί δραστικά μέτρα και ο ήρωας αποφασίζει να γίνει άνθρωπος της πράξης.

Στο The Commuter παίζουν ακόμη οι Vera Farmiga και Patrick Wilson. Η πρεμιέρα του έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 12 Ιανουαρίου του 2018.