Thelma: Πρώτο trailer για το παραφυσικό θρίλερ του Joachim Trier

Που βάζει πλώρη για τα φετινά Βραβεία Όσκαρ
11 Σεπτεμβρίου 2017 03:54
Thelma: Πρώτο trailer για το παραφυσικό θρίλερ του Joachim Trier

Η εταιρία παραγωγής The Orchard έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Thelma, ένα παραφυσικό δραματικό θρίλερ που σκηνοθετεί ο Joachim Trier του Louder Than Bombs. Πρόκειται για την ταινία που θα εκπροσωπήσει την Νορβηγία για μια θέση στα Oscars του 2018 και το βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και αποτελεί τη δεύτερη φορά που ο Δανός Trier κατεβαίνει στα Βραβεία της Ακαδημίας με την Νορβηγία. 

Το φιλμ ακολουθεί μια πρωτοετή φοιτήτρια που αφήνει πίσω την μίζερη ζωή της μικρής πόλης όπου ζούσε με την θρησκευόμενη οικογένεια της και πηγαίνει να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο του Όσλο. Εκεί ξεκινά να παθαίνει βίαια επεισόδια και κρίσεις επιληψίας, οι οποίες αντιλαμβάνονται πως σχετίζονται με τις παράξενες μεταφυσικές ικανότητες που ποτέ δεν ήξερε πως κατέχει. Σύντομα, η Thelma συνειδητοποιεί πως πρέπει να γυρίσει στο πατρικό της και να ανακαλύψει την αλήθεια. 

Στο Thelma πρωταγωνιστούν οι: Eili Harboe, Okay Kaya, Henrik Rafaelsen, και Ellen Dorrit Petersen.

Τo Thelma αναμένεται να προβληθεί πρώτα στο TIFF και το New York Film Festival, πριν κάνει την έξοδο του στις αίθουσες στις 10 Νοεμβρίου. Ακόμη, δεν είναι γνωστό εάν και πότε θα διανεμηθεί στη χώρα μας. 

Tags: