Blade Runner 2049: Νέο αποκαλυπτικό τηλεοπτικό spot

Έτοιμοι για μία ακόμη κατάδυση στο σύμπαν του Blade Runner;
09 Σεπτεμβρίου 2017 17:36
Blade Runner 2049: Νέο αποκαλυπτικό τηλεοπτικό spot

Η Warner Bros. κυκλοφόρησε  ολοκαίνουργιο  τηλεοπτικό spot για το Blade Runner 2049, δίνοντας στο κοινό για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να πάρει μία γεύση από το περιεχόμενο του πολυαναμενόμενου αυτού sequel.

Ο Denis Villeneuve (Sicario, Arrival) έχει κρατήσει μέχρι τώρα καλά φυλαγμένα τα χαρτιά του προσφέροντας στο κοινό ορισμένες κλεφτές ματιές για το ανερχόμενο αυτό φιλμ επιστημονικής φαντασίας. O Ridley Scott επιστρέφει εν προκειμένω πια ως παραγωγός ενώ και ο κινηματογραφιστής Roger Deakins έχει συμβάλλει στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Η υπόθεση του μεταποκαλυπτικού αυτού έργου λαμβάνει χώρα μία τριακονταετία έπειτα από τα τεκταινόμενα της πρώτης ταινίας. Ο Ryan Gosling ερμηνεύει τον ντεντέκτιβ Officer K του LAPD που επιφορτίζεται με αποστολή του να εντοπίσει τον χρόνια εξαφανισμένο blade runner εν ονόματι Rick Deckard, τον οποίο υποδύεται και πάλι ο Harrison Ford. Ο Jared Leto ενσαρκώνει τον εφευρέτη μίας νέας γενιάς ανδροειδών, ο οποίος έχει κατασκευάσει τα πλέον τελειοποιημένα μοντέλα ανθρωπόμορφων ρομπότ.

Στο Blade Runner 2049 παίζουν επίσης οι: Robin Wright, Sylvia Hoecks, Ana de Armas, Mackenzie Davis, και Dave Bautista. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις Η.Π.Α στις 6 Οκτωβρίου 2017, ενώ στην Ελλάδα θα διανεμηθεί μία ημέρα νωρίτερα.

Παρακάτω ακολουθεί το νέο τηλεοπτικό spot: