Flatliners: Νέο trailer που ανεβάζει τους σφυγμούς

Μία τρομακτική ξενάγηση στην αντιπέρα όχθη
08 Σεπτεμβρίου 2017 17:48
Flatliners: Νέο trailer που ανεβάζει τους σφυγμούς

Ακόμη ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το μεταφυσικό θρίλερ Flatliners, το επερχόμενο remake της ομώνυμης ταινίας του 1990, όπου ο κόσμος των ζωντανών έρχεται ανατριχιαστικά κοντά σε αυτόν των νεκρών.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από την ερευνητική απόπειρα μίας ομάδας φοιτητών της ιατρικής να ανακαλύψουν αν απαντάται στ’ αλήθεια η μεταθανάτια ζωή. Το ζήτημα είναι πως για να το μάθεις πρέπει πρώτα να πεθάνεις και για να περιγράψεις την εν λόγω εμπειρία προϋποθέτει το να επιστρέψεις από την άλλη μεριά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γυρίσεις και μόνος σου!

Σε σκηνοθεσία του Niels Arden Oplev (The Girl With the Dragon Tattoo). Το όλο concept δεν έχει υποστεί δραματικές αλλαγές σε σχέση με την αυθεντική ταινία. Ο Kiefer Sutherland επανέρχεται δριμύτερος, ενσαρκώνοντας και πάλι τον Nelson Wright.

Το cast απαρτίζουν επίσης οι: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiersey Clemons και η Charlotte McKinney.

Το Flatliners έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017, ενώ στην Ελλάδα θα βγει στις 26 Οκτωβρίου.