Tο teaser trailer του Hostiles με τον Christian Bale

Ο πρώην "Dark Knight" tα βάζει με αδίστακτους λήσταρχους
06 Σεπτεμβρίου 2017 03:03
Tο teaser trailer του Hostiles με τον Christian Bale

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, τέθηκε σε online κυκλοφορία το teaser trailer του Hostiles. Το εν λόγω western σκηνοθετεί ο Scott Cooper (Out of the Furnace, Black Mass) ενώ έχει αναλαμβάνει το σενάριο.

Ο κεντρικός άξονας της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από έναν στρατιωτικό (Christian Bale) που συγκατανεύει στο να μεταφέρει έναν άλλον αξιωματικό (Wes Studi) που ψυχορραγεί καθώς και την οικογένειά του πίσω στην γενέτειρά τους. Εν έτει 1892 στις Η.Π.Α. το να επιχειρεί να ταξιδέψει κανείς σε ερημικές τοποθεσίες αποδεικνύεται από μόνο του ένα ρίσκο. Η απειλή που συνιστούν οι κλέφτες και άλλοι πιο αιμοβόροι δράστες  καθιστούν την διαδρομή των περαστικών μία πραγματική πρόκληση. Τα γυρίσματα του Hostiles λαμβάνουν χώρα στο Νέο Μεξικό αλλά και στην Montana.

Ο Cooper διατηρεί και εν προκειμένω μία αγαστή συνεργασία με τον κινηματογραφιστή Masanobu Takayanagi. Το cast του φιλμ να απαρτίζεται από ηθοποιούς όπως οι: Rosamund Pike, Adam Beach, Ben Foster, Jesse Plemons, και Q’orianka Kilcher.

Το διεθνές άνοιγμα του Hostiles δεν αργεί αφού έχει δρομολογηθεί για αυτόν τον μήνα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο. Ακόμη δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία διανομής του στην Αμερική.