Blade Runner 2049: Δύο ακόμη νέα TV Spot κυκλοφόρησαν

Answers/ Questions
29 Αυγούστου 2017 04:27
Blade Runner 2049: Δύο ακόμη νέα TV Spot κυκλοφόρησαν

Η Warner Bros. Pictures κυκλοφόρησε δύο καινούργια σποτ για το Blade Runner 2049, παρέχοντας επιπλέον υλικό για το πολυαναμενόμενο φιλμ του Denis Villeneuve. Στο Blade Runner 2049 θα διασταυρωθούν οι δρόμοι του LAPD Officer K (Ryan Gosling), του νέου blade runner και κυνηγού ανδροειδών με τον Rick Deckard (Harrison Ford), τον προκάτοχό του σε αυτήν την αποστολή. Σε περίπου έναν μήνα από τώρα θα ξεκινήσει ένα καθηλωτικό κινηματογραφικό ταξίδι στο δυστοπικά φουτουριστικό περιβάλλον της Γης και στην απόπειρα μετοίκησης και σε άλλους πλανήτες .

Το cast συμπληρώνουν οι: Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, Edward James Olmos, και ο Jared Leto.

Την επιμέλεια του σεναρίου ανέλαβαν οι Hampton Fancher και Michael Green, με την ταινία να αφορμάται από το μυθιστόρημα του Philip K. Dick “Do Androids Dream of Electric Sheep?”. Καθήκοντα παραγωγού έχουν επωμιστεί ο Ridley Scott μαζί με τους Andrew A. Kosove, Broderick Johnson, Bud Yorkin, Cynthia Yorkin, Tim Gamble, Frank Giustra, Yale Badick, Val Hill, και τον Bill Carraro.

Το Blade Runner 2049 θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 5 Οκτωβρίου του 2017.