Το πρώτο trailer του "Last Flag Flying" από τον σκηνοθέτη του "Boyhood"

Οι Steve Carell, Bryan Cranston και Laurence Fishburne σε ένα ταξίδι ζωής
25 Αυγούστου 2017 14:06
Το πρώτο trailer του

Η Amazon Studios κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Last Flag Flying, του νέου κοινωνικού δράματος του Richard Linklater (Boyhood, Before Midnight) όπου πρωταγωνιστούν οι Steve Carell, Bryan Cranston, Laurence Fishburne, Yul Vazquez και η Cicely Tyson.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία φιλία που κρατάει από τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Το 2003 τρεις απόστρατοι κτηνίατροι του Ναυτικού, ο Larry “Doc” Shepherd (Steve Carell), ο Sal Nealon (Bryan Cranston) και ο Richard Mueller (Laurence Fishburne) καλούνται να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων για να θάψουν τον γιο του ενός από αυτούς. Οι αδερφικοί φίλοι θα κάνουν μαζί μία ξεχωριστή διαδρομή για να διευθετήσουν το θέμα της ταφής του παιδιού του Doc που απεβίωσε κατά το πρώτο διάστημα της αμερικανικής σταυροφορίας στο Ιράκ. Θύμησες και βιώματα του παρελθόντος θα τους ενώσουν πάλι δείχνοντάς τους πως η αληθινή φιλία αντέχει στις δυσκολίες και στον χρόνο.

Αφορμάται από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Darryl Ponicsan που εκδόθηκε το 2005 και αποτελεί ουσιαστικά συνέχεια του Hal Ashby, The Last Detail. Την παραγωγή ανέλαβαν οι Ginger Sledge και John Sloss.

Το Last Flag Flying σε σκηνοθεσία του Richard Linklater θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους στην Αμερική από την Lionsgate, στις 3 Νοεμβρίου του 2017. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας έχει δρομολογηθεί για το 55ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Νέας Υόρκης στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018