Το Guardians of the Galaxy 3 θα θεμελιώσει την επόμενη 10ετία της Marvel

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του James Gun
23 Αυγούστου 2017 15:47
Το Guardians of the Galaxy 3 θα θεμελιώσει την επόμενη 10ετία της Marvel

Η Marvel Studios έχει καταστήσει αντιληπτό το πόσο μεγάλο γεγονός θα είναι η κορύφωση του Marvel Cinematic Universe με τα Avengers: Infinity War και Avengers 4, όντας ένα σχέδιο που ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία. Τι θα συμβεί στην επόμενη 10ετία όμως; Αυτό το ερώτημα θέλει να απαντήσει το Guardians of the Galaxy 3 και ο σκηνοθέτης του, James Gunn, αναφέρθηκε επί του θέματος σε σχετική ερώτηση που του έγινε σε ένα Facebook Live Q&A, ενώ μίλησε και για το εάν σκέφτεται να εισάγει τον Richard Rider aka Nova στις μελλοντικές MCU ταινίες:

Ναι, σίγουρα. Ο Nova αναφέρεται συχνά ως κάποιος που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε. Ένα από τα πράγματα που κάνω με τη δημιουργία του Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι πως θα λάβει χώρα μετά τις επόμενες δύο Avengers ταινίας και θα βοηθήσει στο στήσιμο των επόμενων 10-20 χρόνων των ταινιών της Marvel. Θα επεκτείνει σε απίστευτο βαθμό το κοσμικό σύμπαν. Θα συστήσουμε νέους χαρακτήρες. Θα είναι η τελευταία ταινία της τρέχουσας βερσιόν των Guardians. 

Ενδιαφέροντα λόγια από τον Gunn που έχει αποδείξει την αξία του με τις πρώτες δύο Guardians of the Galaxy ταινίες και αναμένουμε να δούμε τα μεγαλεπήβολα σχέδια του να παίρνουν σάρκα και οστά. Ακόμη, το Guardians of the Galaxy Vol. 3 δεν έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά έχει αφεθεί να εννοηθεί από τον Gunn πως θα κάνει πρεμιέρα το 2020.