Ο Scorsese ετοιμάζει το origin story του Joker

Μέρος μιας γενικότερης αλλαγής
23 Αυγούστου 2017 08:45
Ο Scorsese ετοιμάζει το origin story του Joker

Μια ταινία αποκλειστικά για το origin story του Joker ήταν κάτι που πάντα επιθυμούσε η Warner Bros. και αυτή η επιθυμία φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά υπό την καθοδήγηση στην παραγωγή του Martin Scorsese. Όπως αναφέρει το Deadline, το project βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, θα σκηνοθετηθεί από τον Todd Philips (The Hangover), ενώ το σενάριο θα είναι του Scott Silver (8 Mile).

Το όλο project θα αποτελεί μια ολόκληρη αλυσίδα ταινιών αφιερωμένη στις προελεύσεις διαφόρων χαρακτήρων της DC. Η νέα ταινία του Joker δε θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Jared Leto, ενώ περιγράφεται ως “μία σκληροπυρηνική ταινία εγκλήματος” με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’80. Ο Scorsese από την παραγωγή θα επιληφθεί της αισθητικής και των στυλιστικών επιλογών της ταινίας, ενώ το Deadline αναφέρει πως θα επηρεαστεί από το στυλ των Taxi Driver και The King of Comedy.

Θα σημάνει αυτή η Joker ταινία, αλλαγή της στρατηγικής για τη Warner Bros. και την DC; Θα προτιμηθούν ταινίες γύρω από ξεχωριστούς χαρακτήρες του DC Universe, εγκαταλείποντας την προσπάθεια ανταγωνισμού με τη Marvel σε ιστορίες που έχουν σεναριακή συνέχεια; Πως σας φαίνεται η συμμετοχή του Scorsese σε μια Joker ταινία; Πείτε μας στα σχόλια.