Intelligent Life: H Rebecca Thomas υπογράφει την σκηνοθεσία

H Thomas αναζητά ίχνη εξωγήινης ζωής
22 Αυγούστου 2017 16:56
Intelligent Life: H Rebecca Thomas υπογράφει την σκηνοθεσία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, η δημιουργός Rebecca Thomas (Electrick Children, Stranger Things) προσελήφθη για να σκηνοθετήσει το επιστημονικής φαντασίας φιλμ Intelligent Life για την Amblin Entertainment. Η Ava DuVernay (Selma) θα αναλάμβανε αρχικά να σκηνοθετήσει την ταινία, με την Lupita Nyong’o να πρωταγωνιστεί, αλλά τελικά  οι δυο τους αποχώρησαν από το project εξαιτίας άλλων ανειλημμένων υποχρεώσεων που είχαν.

Ο κεντρικός άξονας του Intelligent Life επικεντρώνεται σε μία επαφή τρίτου τύπου που γίνεται από έναν υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος παρακολουθεί το διάστημα και ξαφνικά έρχεται σε επικοινωνία μαζί του μία πανέμορφη γυναίκα η οποία μπορεί να είναι και εξωγήινος.

Η Thomas θα συμμετέχει και στην συγγραφή του σεναρίου εμπλουτίζοντας την υπόθεση που συνέλαβαν αρχικά οι Colin Trevorrow και Derek Connolly (το δίδυμο του Jurassic World).

Οι Frank Marshall, Peter Saraf και Trevorrow θα αναλάβουν την παραγωγή. Η Thomas πρόσφατα υπέγραψε και για ένα ακόμη concept επιστημονικής φαντασίας, το Malignant της 20th Century Fox.

Tags: