The Equalizer 2: O Pedro Pascal μαζί με τον Denzel Washington

Ο Equalizer επιστρέφει για να βάλει ξανά τα πράγματα στην θέση τους
22 Αυγούστου 2017 16:10
The Equalizer 2: O Pedro Pascal μαζί με τον Denzel Washington

Στο cast του sequel του The Equalizer από τις Village Roadshow και Columbia Pictures, έρχεται να προστεθεί και ο Pedro Pascal (Narcos, Game of Thrones, The Great Wall) σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter και θα συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Denzel Washington. Ο Pascal ίσως ερμηνεύσει τον ‘κακό’ της υπόθεσης.

Στο πρώτο φιλμ, ο Denzel Washington υποδύθηκε τον Robert McCall, έναν πρώην κομάντο που προσποιήθηκε τον θάνατό του για να ζήσει μία ήσυχη ζωή στην Βοστόνη. Όταν αναγκάζεται να βγει από το πλαίσιο αυτοεξορίας του για να σώσει ένα κορίτσι, την Teri (Chloë Grace Moretz), έρχεται αντιμέτωπος με τα μέλη μίας σκληροπυρηνικής ρώσικης συμμορίας. Aφού υπερασπίζεται γενναία την αβοήθητη νεαρή ενάντια σε αυτούς που επιχείρησαν να την βλάψουν, η επιθυμία του McCall να αποδίδει δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα, περνάει σε μία φάση αφύπνισης. Αν κάποιος έχει παρόμοια τέτοια προβλήματα και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του ή δεν έχει σε ποιον άλλον να προστρέξει, ο McCall είναι εκείνος που θα ανταποκριθεί. Είναι ο Equalizer.

Ο Washington επιστρέφει στον ρόλο του McCall για το The Equalizer 2, όπως και ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua (Training Day, The Magnificent Seven) αλλά και ο σεναριογράφος  Richard Wenk (Jack Reacher: Never Go Back, The Expendables 2). Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου του 2018. Το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας σημείωσε μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αγγίζοντας τα $192.3 εκ. παγκοσμίως.