Star Wars: Ταινίες με Yoda και Boba Fett σκέφτεται η Lucasfilm

Αυτές θα είναι οι επόμενες "A Star Wars Story" ταινίες;
19 Αυγούστου 2017 10:56
Star Wars: Ταινίες με Yoda και Boba Fett σκέφτεται η Lucasfilm

Χθες 18/08 σας ενημερώσαμε για το γεγονός πως η Lucasfilm ετοιμάζει την πολυπόθητη Obi-Wan Kenobi ταινία, μόνο που όπως όλα δείχνουν αυτά δεν είναι τα μόνα projects στα κινηματογραφικά πλάνα της. Το ίδιο ρεπορτάζ του THR μεταδίδει πως η Lucasfilm σκέφτεται να κάνει δύο solo ταινίες με τους Yoda και Boba Fett, στο στυλ των prequel ιστοριών που θα είναι τα Han Solo και Obi-Wan. Προς το παρόν είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια. Και τα δύο ονόματα δεν είναι καθόλου πρωτάκουστα στους Star Wars fans αφού μια spin-off ταινία με τον Boba Fett ήταν στα σκαριά το 2015, αλλά ο τότε σκηνοθέτης της Josh Trank σημείωσε μια τεράστια εμπορική αποτυχία με το Fantastic Four και έτσι οι δρόμοι του με τη Lucasfilm χώρισαν, με αποτέλεσμα το project να μπει στον πάγο. 

Το ίδιο συμβαίνει και με την Yoda ταινία που φημολογείται από το 2013. Πρόκειται για έναν από τους θρυλικότερους και πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του σύμπαντος του Star Wars, που έζησε σχεδόν 900 χρόνια. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως έχει αναρίθμητες περιπέτειες στο ενεργητικό του, που θα μπορούσαν να διηγηθούν εκατοντάδες ιστορίες και σε εποχές του Star Wars που δεν έχουμε δει ποτέ. Θα ήταν επίσης ευχάριστο το να εκμεταλλευτεί η Lucasfilm το γεγονός ότι ο voice actor του Yoda, Frank Oz, εργάζεται ακόμη, ώστε η μεταφορά να γίνει σωστά. 

Να υπενθυμίσουμε πως τον Μάιο του 2018 αναμένεται η Han Solo ταινία, ενώ στις 14 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το Star Wars: The Last Jedi