Fantastic Voyage remake | Ο Guillermo del Toro στη σκηνοθεσία;

Αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν του χρόνου
18 Αυγούστου 2017 23:57
Fantastic Voyage remake | Ο Guillermo del Toro στη σκηνοθεσία;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, οι 20th Century Fox και η Lightstorm Entertainment μέσα στα επόμενα σχέδιά τους σκοπεύουν να συμπεριλάβουν και το remake του Fantastic Voyage του 1966, με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2018 στο Οντάριο του Τορόντο.

Ο κεντρικός άξονας αυτής της περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα ειδικών που έχουν συρρικνωθεί σε μέγεθος ατόμου και στέλνονται με ένα μικροσκοπικό υποβρύχιο μέσα στο σώμα ενός άλλου ειδικού του οποίου η ζωή είναι σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ήδη από το 2016 έγινε λόγος για το ότι ο αγαπημένος δημιουργός Guillermo del Toro (Pacific Rim, Crimson Peak) βρισκόταν σε συζητήσεις για το εάν θα αναλάμβανε την σκηνοθεσία του όλου concept. Οι φήμες αυτές που το τελευταίο διάστημα έχουν ξαναφουντώσει, προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα, ενώ ετοιμάζεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα δουλειά του del Toro, The Shape of Water.

Το remake του Fantastic Voyage θα σηματοδοτήσει την επανένωση του del Toro με τον παλιό του συνεργάτη από το Blade 2,τον David Foyer ο οποίος ίσως κληθεί να επιμεληθεί το σενάριο. Οι James Cameron, Jon Landau και Rae Sanchini πιθανόν να αναλάβουν καθήκοντα παραγωγού.