Star Wars: Η ταινία Obi-Wan είναι και επίσημα στα σκαριά

Με τον σκηνοθέτη των The Hours και Billy Elliot, Stephen Daldry
18 Αυγούστου 2017 11:10
Star Wars: Η ταινία Obi-Wan είναι και επίσημα στα σκαριά

Το όνειρο των Star Wars fans που φωνάζουν εδώ και χρόνια για μια ταινία βασισμένη στις περιπέτειες του Obi-Wan Kenobi μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" φαίνεται πως γίνεται -επιτέλους- πραγματικότητα. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR, που σπάνια πέφτει έξω με τις πηγές του, αναφέρει πως η Lucasfilm έχει στα σκαριά την πολυπόθητη "Obi-Wan" Star Wars Story ταινία και βρίσκεται σε πρώιμες διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο για Όσκαρ σκηνοθέτη των Billy Elliot και The Hours, Stephen Daldry, ώστε να αναλάβει το project. 

Το project είναι σε πολύ αρχικό στάδιο και ακόμη δεν έχει καν σενάριο, όμως εφόσον επιτευχθεί το deal ο Daldry θα επιβλέπει το project με το βάρος του σεναρίου να πέφτει στις πλάτες της Lucasfilm. Το εάν ο Ewan McGregor θα υποδυθεί, εν τέλει, έναν από τους πιο διαδεδομένους του ρόλους μένει αναπάντητο και ασαφές, καθώς χωρίς script κανένας ηθοποιός δεν μπορεί να εμπλακεί στο project. Ο Σκωτσέζος ηθοποιός έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει στο ρόλο που απογείωσε την καριέρα του στο ευρύ κοινό, καθώς υποδύθηκε τον Obi-Wan στην prequel τριλογία του Star Wars. Αξίζει να αναφερθεί πως στην original τριλογία ο Alec Guinnes κατάφερε να αποσπάσει την υποψηφιότητα για Όσκαρ με την ερμηνεία του χαρακτήρα στο Star Wars: A New Hope. 

Να υπενθυμίσουμε πως στα επερχόμενα projects συμπεριλαμβάνεται το Han Solo, που πρόσφατα ανέλαβε ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Ron Howard, το Star Wars: Episode IX, ενώ η Lucasfilm επεξεργάζεται ιδέες για solo ταινίες με τον Yoda και μια με τον Boba Fett

Για περισσότερα για την επερχόμενη "A Star Wars Story" ταινία του Kenobi μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.