The Rhythm Section | H Blake Lively σε θρίλερ κατασκοπείας

Η Reed Morano αναλαμβάνει την σκηνοθεσία
17 Αυγούστου 2017 21:32
The Rhythm Section | H Blake Lively σε θρίλερ κατασκοπείας

Τα στούντιο της Paramount και της IM Global εξερευνούν τον κινηματογραφικό κόσμο της γυναικείας εταιρικής κατασκοπείας με το The Rhythm Section, στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει η Blake Lively. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Reed Morano, που είχε επωμιστεί ανάλογα καθήκοντα και για τρία επεισόδια του The Handmaid's Tale.

Πίσω από την παραγωγή, η οποία θα ξεκινήσει το φθινόπωρο, θα είναι οι Michael G. Wilson και η Barbara Broccoli της EON Productions, που έχουν εντρυφήσει σε παρόμοιας θεματολογίας ταινίες, όπως  όταν ανέλαβαν την παραγωγή των οκτώ τελευταίων ταινιών του James Bond.

Η ταινία βασίζεται στο πρώτο βιβλίο της τετραλογίας του Βρετανού συγγραφέα Mark Burnell (“Gemini”, “The Third Woman”, “Chameleon”), που θα γράψει και το σενάριο για την ομώνυμη κινηματογραφική διασκευή The Rhythm Section.

H Lively θα υποδυθεί μία γυναίκα με αυτοκαταστροφικές τάσεις, έπειτα από το πλήγμα που της έφερε ο θάνατος της οικογένειάς της σε αεροπορικό δυστύχημα. Μία πτήση στην οποία κανονικά έπρεπε να επιβαίνει και η ίδια. Ενημερώνεται από κάποιον δημοσιογράφο πως η συντριβή του αεροσκάφους ήταν αποτέλεσμα τρομοκρατικής επίθεσης, που συγκαλύφθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες.

Αφού βλέπει το δημοσιογράφο να σκοτώνεται, ο θυμός της ξεχειλίζει και αφυπνίζει ένα νέο αίσθημα καθήκοντος μέσα της. Αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια παίρνοντας την ταυτότητα ενός εκ των δραστών για να εντοπίσει τους πραγματικούς υπαίτιους. Η φονική πια μηχανή που ακούει στο όνομα Stephanie Patrick έχει επιφορτιστεί με την αποστολή  να φέρει στο φως ό,τι έλαβε χώρα στην πραγματικότητα, και να ξεχωρίσει τι ισχύει τελικά και τι όχι.