Hellboy: Rise of the Blood Queen | Η Sasha Lane στο επίσημο cast

Μαζί με τους David Harbour, Milla Jovovich και Ian McShane
16 Αυγούστου 2017 18:01
Hellboy: Rise of the Blood Queen | Η Sasha Lane στο επίσημο cast

Η πρωταγωνίστρια του American Honey's, Sasha Lane είναι σε τελικές διαπραγματεύσεις για τη συμμετοχή της στο Hellboy: Rise of the Blood Queen. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter σε αυτήν την παραγωγή των Lionsgate και Millennium, πρωταγωνιστεί ο David Harbour (Stranger Things) ως ο ομώνυμος ήρωας από την κόλαση έτσι όπως έγινε γνωστός μέσα από το comic του Mike Mignola.

Η Lane με τη σειρά της θα ενσαρκώσει την Alice Monaghan, η οποία πρωτοεμφανίζεται μέσα στο comic ως μωρό στην σύντομη ιστορία “The Corpse”, όπου έχει απαχθεί από νεράιδες και σώζεται από τον Hellboy. Αργότερα, η Monaghan έχοντας αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις από την παραμονή της με τα μυθικά αυτά πλάσματα, επανέρχεται στο προσκήνιο ως ώριμη πια γυναίκα. Ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν του Hellboy από ένα καπρίτσιο της τύχης. Οι δυο τους δένονται περισσότερο και αποφασίζουν να μείνουν μαζί, ταξιδεύοντας όποτε παραστεί ανάγκη.

Το νέο concept για το Hellboy: Rise of the Blood Queen πραγματεύεται την μάχη του Hellboy με μία σατανική μάγισσα της σκοτεινής εποχής του Μεσαίωνα η οποία επιζητά να καταστρέψει ολοκληρωτικά το ανθρώπινο είδος.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο Neil Marshall (The Descent, Game of Thrones) και το σενάριο οι Andrew Cosby (Eureka), Christopher Golden και ο Mike Mignola. Οι Larry Gordon και  Lloyd Levin αναλαμβάνουν καθήκοντα παραγωγού μαζί με τον Mike Richardson της Dark Horse Entertainment.

Η Milla Jovovich θα ενσαρκώσει την αιμοβόρα μάγισσα, και ο Ian McShane τον θετό γονέα και μέντορα του Hellboy.

Τα γυρίσματα για το Hellboy: Rise of the Blood Queen θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του 2017.