The House With a Clock in Its Walls | Η Cate Blanchett είναι σε συζητήσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για μία περιπέτεια φαντασίας άρχισε
16 Αυγούστου 2017 17:30
The House With a Clock in Its Walls | Η Cate Blanchett είναι σε συζητήσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Cate Blanchett βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα  συμμετέχει μαζί με τον Jack Black στο The House With a Clock in Its Walls της Amblin Entertainment.

Ο Eli Roth αναλαμβάνει να διασκευάσει το ομώνυμο γκόθικ μυθιστόρημα τρόμου του 1973. Το βιβλίο αυτό του John Bellairs είχε βγει σε εικονογράφηση του Edward Gorey, και εξιστορούσε τα γεγονότα της ζωής του Lewis, ενός ορφανού αγοριού που μετακόμισε στο σπίτι του θείου του (Jack Black) το οποίο ανέκαθεν γοήτευε τον νεαρό με τα μυστικά περάσματα και τις κλειστές του κάμαρες.

Ο τωρινός κηδεμόνας του παιδιού αποδεικνύεται πως είναι ένας ισχυρός μάγος που ασκεί όμως Λευκή Μαγεία εν αντιθέσει με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της κατοικίας, τον Isaac Izard που εφάρμοζε σατανικά ξόρκια. Σύντομα ο δεκάχρονος γνωρίζει δίπλα στον θείο του έναν κόσμο γεμάτο περιπέτεια και μυστήριο. Οι κίνδυνοι φυσικά δεν λείπουν ειδικά όταν ο Lewis ανακαλύπτει το διαβολικό σχέδιο του Isaac Izard να φέρει τον Αρμαγεδδών με ένα ρολόι που είναι παγιδευμένο μέσα στους τοίχους του σπιτιού και που οι χτύποι του σηματοδοτούν την αντίστροφη μέτρηση πριν το τέλος.

Αν τελικά κλείσει η συμφωνία, η  Blanchett θα υποδυθεί την Mrs. Zimmerman, την γειτόνισσα και κολλητή του θείου του αγοριού που είναι επίσης μάγισσα.

Οι Brad Fischer, James Vanderbilt και Eric Kripke θα βρίσκονται πίσω από την παραγωγή του The House With a Clock in Its Walls.