Nosferatu reboot | Το δίδυμο του The Witch ενώνει ξανά τις δυνάμεις του

Ο Dracula επιστρέφει
15 Αυγούστου 2017 13:11
Nosferatu reboot | Το δίδυμο του The Witch ενώνει ξανά τις δυνάμεις του

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η πρωταγωνίστρια του The Witch, η Anya Taylor-Joy και ο σκηνοθέτης Robert Eggers απ' ό,τι φαίνεται ενδιαφέρονται να συνεργαστούν και πάλι. Εν προκειμένω, οι δυο τους θέλουν να πραγματοποιήσουν μαζί μία ακόμη δουλειά που όμως αυτή την φορά θα προσανατολίζεται στο remake του Nosferatu, της παλιάς κλασικής ταινίας βωβού κινηματογράφου του 1922, από τον F.W.Murnau. Οι Chris Columbus και Eleanor Columbus θα αναλάβουν την παραγωγή.

Τα γυρίσματα του Nosferatu θα γίνουν από το Studio 8. Η ιστορία ακολουθεί τον βρυκόλακα Κόμη Orlok από την Τρανσυλβανία, ο οποίος επιθυμεί να αποκτήσει μία έπαυλη στην Γερμανία, και έτσι ερωτεύεται τη σύζυγο του μεσίτη.

Το όλο concept υπήρξε ως ανεπίσημη διασκευή του Dracula του Bram Stoker και είχε ξαναγυριστεί πριν το 1979 από τον Werner Hertzog με το Nosferatu the Vampyre. Στο Shadow of the Vampire του 2000 κεντρικό ρόλο είχε ο John Malkovich και ο Willem Dafoe σε ένα σκοτεινό spin off φαντασίας που δημιουργήθηκε με βάση την αυθεντική ιστορία του πρώτου φιλμ.