Ξεκινούν τα γυρίσματα του "Mary, Queen of Scots"

Long live the Queen
15 Αυγούστου 2017 12:45
Ξεκινούν τα γυρίσματα του

Οι Focus Features και Working Title ανακοίνωσαν την έναρξη των γυρισμάτων του ιστορικού δράματος Mary, Queen of Scots στο οποίο πρωταγωνιστεί η Saoirse Ronan (The Lovely Bones, Hanna) ως Mary και η Margot Robbie (The Wolf of Wall Street, Suicide Squad) ως Βασίλισσα Ελισάβετ I.

Το cast των ηθοποιών έρχονται να συμπληρώσουν ο Jack Lowden (Dunkirk) ως Λόρδος Darnley, και ο Joe Alwyn (Billy Lynn's Long Halftime Walk) ως Robert Dudley.

Η εστεμμένη Βασίλισσα της Σκωτίας, επί του 16ου αιώνα, Mary, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον θρόνο της και σύντομα καταδικάστηκε σε θάνατο μόλις στα 18 της χρόνια. Οι κατηγορίες που την βάραιναν αφορούσαν την υποτιθέμενη εμπλοκή της σε μία απόπειρα δολοφονίας που επιχειρήθηκε εναντίον της ξαδέρφης της, Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο δημιουργός του The Tudors και των Vikings, Michael Hirst, υπογράφει και το σενάριο του "Mary, Queen of Scots", με την Josie Rourke να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία αυτού του δράματος εποχής. Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Tim Bevan, Eric Fellner και η Liza Chasin.