The Lion King: Ο Chiwetel Ejiofor θα είναι ο νέος Scar [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Τον ρόλο του κακού θα αναλάβει ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός
07 Αυγούστου 2017 15:53
The Lion King: Ο Chiwetel Ejiofor θα είναι ο νέος Scar [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η Disney φαίνεται πως συνεχίζει να μαζεύει ένα δυνατό καστ για την "live-action" επιστροφή του Βασιλιά των Λιονταριών, το οποίο θα είναι ένα κανονικό μιούζικαλ υπό τη σκηνοθεσία του Jon Favreau (The Jungle Book). Σύμφωνα με το The Wrap, ο Chiwetel Ejiofor είναι σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει τον Scar, τον κακό της ταινίας, έναν ρόλο που δάνεισε την φωνή του ο Jeremy Irons το 1994. Τον Ejiofor πρόσφατα τον είδαμε στο Doctor Strange ως Mordo, ενώ επίσης, έχει προταθεί για Όσκαρ με το 12 Years a Slave

Ήδη το λαμπρό καστ περιλαμβάνει τον Donald Glover ως Simba, τον αναντικατάστατο και θρυλικό James Earl Jones να επιστρέφει ως Mufasa, τους Seth Rogen και Billy Eichner ως Pumbaa και Timon και τον διάσημο παρουσιαστή John Oliver ως Zazu. Λέγεται, επίσης, πως το στούντιο κυνηγά την προσθήκη της πασίγνωστης τραγουδίστριας Shakira για το ρόλο της Nala. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 22:05 07/08] Μέσα από το THR, έγινε γνωστό πως η Alfre Woodard είναι η νεότερη προσθήκη του cast και θα δανείσει τη φωνή της στην Sarabi, την μητέρα του Simba. 

Το The Lion King αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουλίου του 2019.