Η Wonder Woman θα συμμετέχει στο Flashpoint;

Η Wonder Woman παρέα με τον Flash σε νέα περιπέτεια
06 Αυγούστου 2017 14:39
Η Wonder Woman θα συμμετέχει στο Flashpoint;

To block buster της αμαζόνας πολεμίστριας της DC, που σημείωσε τεράστια επιτυχία φέτος, αγγίζοντας τα $780 εκατομμύρια σε εισπράξεις και ήδη αναμένεται το sequel. Αυτό δεν μας ξενίζει δεδομένου ότι η Patty Jenkins επιμελήθηκε με έναν πολύ ευρηματικό τρόπο την σκηνοθεσία του φιλμ και ανταποκρίθηκε στην πρόκληση μίας action movie πολύ αποτελεσματικά, ώστε να σκεφτεί το ενδεχόμενο και για συνέχεια.

Όμως η Wonder Woman (Gal Gadot) πέρα από την σόλο εμφάνισή της, πιθανολογείται ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την θέση της στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Entertainment, μέσα από την συμμετοχή της και στο ανερχόμενο Flashpoint. Το team των χαρακτήρων που θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το εγχείρημα θα προσιδιάζει και λιγάκι στο concept  του Captain America: Civil War. Το Flashpoint θα εισάγει στον κόσμο των υπερηρώων και νέα πρόσωπα των οποίων η ιστορία δεν είχε μεταφερθεί ποτέ πριν στην Μεγάλη Οθόνη. Δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας του Flashpoint , πάντως η πρεμιέρα δεν προβλέπεται να γίνει νωρίτερα από το 2020.

Η Warner Bros Pictures έχει ανακοινώσει προς το παρόν πως αυτόν τον Νοέμβριο θα βγει το Justice League, το 2018 το Aquaman, ενώ το 2019 το Shazam και το Wonder Woman 2.