Annihilation: Ορίστηκε η ημερομηνία πρεμιέρας

Η νέα ταινία του δημιουργού του Ex Machina έρχεται
05 Αυγούστου 2017 03:27
Annihilation: Ορίστηκε η ημερομηνία πρεμιέρας

Η κινηματογραφική διασκευή του πρώτου σε σειρά μυθιστορήματος της επιτυχημένης τριλογίας “Southern Reach” του Jeff  VanderMeer, έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας. H Paramount προγραμμάτισε την κυκλοφορία του Annihilation στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου του 2018. Μάλιστα, δόθηκαν στην δημοσιότητα από τα στούντιο κάποια στιγμιότυπα κατά την έκθεση της CineEurope τον Ιούνιο.

Ο σκηνοθέτης του Ex Machina, Alex Garland, μέσα από την τελευταία του αυτήν δουλεία θα μας μεταφέρει αυτόν τον Φεβρουάριο στην στο φουτουριστικό σκηνικό μίας δυστοπίας, της «Area X». Πρόκειται μία ταινία τρόμου επιστημονικής φαντασίας στην οποία πρωταγωνιστεί η Natalie Portman ως κεντρικός χαρακτήρας του φιλμ, ενώ την πλαισιώνει ένα εκπληκτικό καστ με τους: Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Tessa Thompson (Westworld), Gina Rodriguez, και τον Oscar Isaac να επιστρέφει για χάρη του Garland μετά το Ex Machina.

Η Portman, υποδύεται μία βιολόγο που έχει επιφορτιστεί να φέρει εις πέρας το έργο μίας ειδικής αποστολής. Έπειτα από την επιστροφή του συζύγου της από την τοποθεσία «Area X» όπου βρισκόταν για έναν ολόκληρο χρόνο σε μία μυστηριώδη επιχείρηση, η ηρωίδα καταλαβαίνει πως η αδικαιολόγητη μεταστροφή του συντρόφου της οφείλεται στην εμπειρία της παραμονής του σε εκείνον τον τόπο.

Η κυβέρνηση διοργανώνει τέτοιου τύπου αποστολές  στο εν λόγω μέρος, μία ακατοίκητη και αφιλόξενη έκταση γης όπου ανεξήγητα συμβάντα  συντελούνται. Όλοι όσοι εισέρχονται στην συγκεκριμένη περιοχή είτε δεν επιβιώνουν για πολύ είτε γυρίζουν αλλαγμένοι, απέχοντας κατά πολύ από τον παλιό τους εαυτό . Η πρωταγωνίστρια του Annihilation μαζί με μία ανθρωπολόγο, μία επιθεωρήτρια και μία ψυχολόγο θα προσπαθήσουν να ερευνήσουν την υπόθεση και να συλλέξουν ευρήματα ώστε να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που μολύνει τους επισκέπτες της «Area X».