"Super Dark Times" trailer

Όλα ξεκινούν από ένα παιχνίδι, όμως ποιός να φανταστεί ότι θα κατέληγε αλλιώς;
03 Αυγούστου 2017 18:28

Ένα φαινομενικά μη προσχεδιασμένο σκηνικό βίας εισάγει το πλαίσιο για το εφηβικό θρίλερ Super Dark Times, για το οποίο πήρε κανείς μία πρώτη γεύση στο φετινό Tribeca Film Festival και με το πρώτο trailer να κυκλοφορεί από την Orchard σήμερα. Ο Kevin Phillips ανέλαβε την σκηνοθεσία της ταινίας σε σενάριο των Ben Collins και Luke Piotrowski.

Στο Super Dark Times πρωταγωνιστούν οι Owen Campbell και Charlie Tahan ως κολλητοί που μεγαλώνουν μαζί σε ένα προάστιο της Νέας Υόρκης την δεκαετία του ’90, όπου η εφηβική ζωή περιστρέφεται γύρω από μπαλιές, τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα και την επιθυμία για δημοτικότητα. Όταν ένα τραυματικό περιστατικό οδηγεί σε ρήξη τους μέχρι πρότινος αχώριστους φίλους, η νεανική αθωότητα εξαφανίζεται απότομα. Κάθε νεαρός επεξεργάζεται την τραγωδία που συνέβη με τον δικό του τρόπο, έως ότου τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα και αποκτούν μία ιδιαίτερη ροπή προς τη βία.

Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα του Deadline, ο Kevin Phillips είχε δηλώσει τον Απρίλιο: “Η υπόθεση του φιλμ έχει να κάνει με κάποιους  φίλους, και τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουν σε σοβαρό μπλέξιμο με ένα σπαθί των samurai. Πρόκειται, για ένα ατύχημα, που οδηγεί σε μία καταστροφή — όχι μόνο της φιλίας τους αλλά και της ζωής και της νεανικής τους σκέψης, θεωρώ. Απλώς ξεκινάει από εκεί, και η ενοχή με την παράνοια οι οποίες σχετίζονται με αυτή την τραγωδία παίρνουν φόρα”.

Μέλη του cast είναι επίσης οι: Elizabeth Cappuccino, Max Talisman, Sawyer Barth και Amy Hargreaves.

Tags: