"The Upside": Το remake του "Intouchables" με τους Bryan Cranston και Kevin Hart

Κάποια πράγματα αλλάζουν για τους “Άθικτους”
03 Αυγούστου 2017 16:09

Δεν είναι δύσκολο να θυμηθεί κανείς την εξαιρετική γαλλική ταινία Intouchables με τους François Cluzet και Omar Sy, η οποία έγινε παγκόσμια επιτυχία το 2012 με τις εισπράξεις της να ξεπερνούν τα 400 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office.  

Στο αγγλόφωνο remake που σκηνοθετεί ο Neil Burger και το οποίο θα κυκλοφορήσει από την The Weinstein Company, τα γυρίσματα συνεχίζονται, με κάποιες βασικές αλλαγές να έχουν ήδη συντελεστεί. Ο επανακαθορισμός του τίτλου του φιλμ συμπεριλαμβάνεται σε αυτές με την τροποποίηση να έχει πια την ονομασία The Upside.  

Οι Bryan Cranston και Kevin Hart, αποτελούν τους πρωταγωνιστές αυτής της γλυκόπικρης κωμωδίας που μαρτυράει ότι η ζωή είναι ωραία, αν και γεμάτη προκλήσεις. O κεντρικός άξονας του The Upside περιστρέφεται γύρω από  τους ακλόνητους δεσμούς μίας αναπάντεχης φιλίας που θα αναπτυχθεί μεταξύ του Phillip Lacasse (Bryan Cranston), ενός δισεκατομμυριούχου της Park Avenue και ενός πρώην φυλακισμένου, του Dell (Kevin Hart) που επιζητά να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και επανενταχθεί και πάλι στην κοινωνία. Ο πρώτος έπειτα από ένα ατύχημα με αλεξίπτωτο καλείται να διαχειριστεί το ζήτημα της τετραπληγίας του, και ο δεύτερος έχοντας εκτίσει πλέον την ποινή του, αναζητάει εργασία και τελικά προσλαμβάνεται ως φροντιστής του Phillip. Οι δύο αυτοί άνδρες από τόσο αλλιώτικους κόσμους, και με τόσο διαφορετικά βιώματα θα μάθουν ο ένας από τον άλλον. Θα ανακαλύψουν πώς είναι να ξανακερδίζει κανείς πολύτιμες ευκαιρίες, γεφυρώνοντας τις αποστάσεις με άτομα και με νέες προοπτικές, και αποκτώντας εμπειρικά την σοφία που επιτρέπει στον άνθρωπο να ξαναβρεί το πάθος και την όρεξή του για ζωή.

Το cast της ταινίας  συμπληρώνουν οι: Nicole Kidman, Julianna Margulies και Aja Naomi King. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι  Jason Blumenthal, Todd Black και Harvey Weinstein.

Το The Upside αναμένεται να βγει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Μαρτίου του 2018.