Spooky Jack: H νέα παραγωγή των DreamWorks και Blumhouse

Νέο animated φιλμ με μία κωμική ματιά στον κόσμο των μυστηριωδών πλασμάτων
02 Αυγούστου 2017 09:38
Spooky Jack: H νέα παραγωγή των DreamWorks και Blumhouse

Η Blumhouse Productions κάνει το ντεμπούτο της στην παραγωγή κινουμένων σχεδίων, συνεργαζόμενη με την DreamWorks Animation για την δημιουργία του ανερχόμενου animated film Spooky Jack. Το σενάριο υπογράφει ο Robert Ben Garant του Night at the Museum, αφού αφορμάται από μία δική του ιδέα.

Το όλο concept  αποτελεί μία κωμική ματιά στον κόσμο των «μυστηριωδών» πλασμάτων  που ξυπνούν από την φαντασία των παιδιών - από τα τέρατα που έχουν χωθεί κάτω από το κρεβάτι μέχρι τον Μπαμπούλα, τον Μεγαλοπόδαρο, τους Καλικάντζαρους, και τα Chupacabra - για τα οποία ανέκαθεν οι γονείς διαβεβαίωναν στα παιδιά τους ότι «δεν υπάρχουν». Στο Spooky Jack, τρία αδέλφια μετακομίζουν σε μία καινούρια κατοικία και κατά λάθος ανακαλύπτουν ότι οι τερατώδεις αυτές οντότητες που υποτίθεται ότι δεν ήταν αληθινές, υπάρχουν και παραυπάρχουν. Το περίεργο όμως με αυτές είναι ότι μας τρέμουν όσο ακριβώς τις φοβόμαστε και εμείς!

Η animated αυτή ταινία προορίζεται για όλη την οικογένεια και ίσως και να θυμίζει και λίγο κάτι από την λεγόμενη The Corpse Bride της Warner Bros.

Ο Chris deFaria, πρόεδρος της  DreamWorks team, μίλησε για την εν λόγω συνεργασία του με τον Jason Blum, τον πρόεδρο της Blumhouse Productions, και χαρακτήρισε το  project του Spooky Jack ως: “μια συγκινητική και αστεία ιστορία που μας επιτρέπει να εισάγουμε το κοινό πιο βαθιά στη λαογραφία ανά την υφήλιο και να δημιουργήσουμε μερικούς  πραγματικά αλησμόνητους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων πέρα από έναν οπτικά μοναδικό κόσμο μέσα μας. Εμείς εδώ στην DreamWorks είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που μπορέσαμε να δελεάσουμε τον Jason όσον αφορά την ανάλαφρη  πλευρά αυτής της  ταινίας”.